Заглавие: Петдесет нюанса сиво - Е.Л.Джеймс Нед Юли 29, 2012 10:04 pm | |
|
- Категория: Еротичен роман
Книгата, която прелъсти целия свят!
Защо жените харесват толкова „ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА СИВО”? Защото е написана с думите, които мъжете забравят да казват, а жените искат да чуват.
Когато студентката по литература Анастeйжа Стийл отива да вземе интервю от успелия предприемач Крисчън Грей, тя е силно привлечена – този мъж, този поглед! - но и смутена от властното му присъствие. Неопитната Ана е стъписана, когато осъзнава, че желае точно този мъж. А предупреждението му да стои далече от него я кара да го желае още по-силно. Когато обаче разбира за ексцентричните му еротични предпочитания, тя се колебае – независимо от успеха и чара си, Грей е мъж, измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол. Безсилни да устоят на привличането, двамата се впускат в страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?
Освобождаваща и пристрастяваща, трилогията „ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА” ще ви обсеби, ще ви притежава и ще остане с вас завинаги! Гардиън
Последната промяна е направена от Bubole4eKle4e на Съб Апр 06, 2013 7:54 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти |
| Bubole4eKle4e Администратор Местожителство: : София Брой мнения : 704 Дата на присъединяване: : 29.04.2012
|
Заглавие: Re: Петдесет нюанса сиво - Е.Л.Джеймс Съб Яну 26, 2013 11:59 pm | |
| Когато прочетох резюмето на "Петдесет нюанса сиво" то ме развълнува, провокира интереса и въображението ми, разчуства и пробуди множество въпроси. Исках силно да се потопя в емоциите на Ана и Крисчън, да навляза в мислите им, да усетя силата на привличането им. Хареса ми, че книгата не е само за красотата на любовта. А че се набляга на проблемите с доверието, на страховете и силата на миналото, на опознаването и на най-тъмните страни на личността на любимия човек. |
| krisi Победители Местожителство: : Burgas Брой мнения : 109 Дата на присъединяване: : 26.01.2013
|