Заглавие: Победителите от Каменните ягуари: Клуб ''Краят на света'' Пон Апр 01, 2013 4:24 pm | |
| Дойде време да обявим победителите в играта ни за Каменните ягуари: Клуб ''Краят на света''. Ето ги и победителите избрани на лотариен принцип чрез Random Generator:Според номерата на записване, това са:
2. Krisi 4. Oni-san
Честито и приятно четене!
Последната промяна е направена от Bubole4eKle4e на Съб Апр 06, 2013 1:55 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
| Bubole4eKle4e Администратор Местожителство: : София Брой мнения : 704 Дата на присъединяване: : 29.04.2012
|
Заглавие: Re: Победителите от Каменните ягуари: Клуб ''Краят на света'' Пет Апр 05, 2013 3:24 pm | |
| |
| Whisper in the Dark Администратор Местожителство: : София, България Брой мнения : 98 Дата на присъединяване: : 06.07.2012
|
Заглавие: Re: Победителите от Каменните ягуари: Клуб ''Краят на света'' Пет Апр 05, 2013 5:07 pm | |
| Благодаря ви, момичета. Почувствах се много приятно, след като видях, че съм спечелила и втората книга. Много хубав подарък, благодарение също и на Издателство Монт. Днес я получих и с удоволствие ще я прочета. Поздрави и приятна вечер. :) |
| krisi Победители Местожителство: : Burgas Брой мнения : 109 Дата на присъединяване: : 26.01.2013
|
Заглавие: Re: Победителите от Каменните ягуари: Клуб ''Краят на света'' Съб Апр 06, 2013 1:42 pm | |
| И аз да благодаря . Вчера ми доставиха книгата и сега много и се радвам . |
| Oni-san Победители Местожителство: : София Брой мнения : 28 Дата на присъединяване: : 25.03.2013
|
Заглавие: Re: Победителите от Каменните ягуари: Клуб ''Краят на света'' Съб Апр 06, 2013 1:54 pm | |
| Всички победители са получили книгите си. Пожелаваме ви приятно четене! Темата се заключва! |
| Bubole4eKle4e Администратор Местожителство: : София Брой мнения : 704 Дата на присъединяване: : 29.04.2012
|
Заглавие: Re: Победителите от Каменните ягуари: Клуб ''Краят на света'' | |
| |
| Sponsored content |